mail  remake@reinaerde.nl

 
Remake is een authentieke meubelwerkplaats gevestigd in Leidsche Rijn (Utrecht).
Wij maken verschillende meubels van diverse houtsoorten die geschikt zijn voor binnen en buiten. De meubels van Remake zien er uistekend uit door de ambachtelijke afwerking en vorm. Al onze producten worden met liefde & toewijding gemaakt door onze unieke werknemers met een beperking. Onze medewerkers hebben gevoel voor materialen en kunnen door het opdoen van werkervaring delen van het meubelvak leren. U kunt bij Remake uw eigen ontwerp realiseren, een product op maat laten maken, we doen ook lichte herstelwerkzaamheden en werknemers maken ook hun eigen ontwerp. Er werken professionele meubelmakers bij Remake.

Remake Meubel, Ab Harrewijnstraat 17, 3544 AL Utrecht. Tel. 06 11 31 01 43

Email: studio10@reinaerde.nl

 

Binnen Studio 10 worden verschillende artikelen gemaakt van o.a. sloophout. Deze artikelen kunnen zelfs op bestelling gemaakt worden. Neem contact op met de afdeling:

Reinaerde Studio 10, Specht 10, 3435 CE  Nieuwegein, 030-6001190 
 

Email: digiteamwoerden@reinaerde.nl


    

Medewerkers van Digiteam Woerden maken en ontwerpen drukwerk in opdracht. Daarnaast zijn er medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het digitaliseren van videobanden en foto’s, tevens houden wij ons bezig met digitaliseren van dia's.

Ook houden zij zich bezig met het beheren van deze webwinkel.
Wil je meer informatie over prijzen en de mogelijkheden, neem dan contact op met:
Digiteam Woerden, Charles Dickensweg 1, 3446 ZD Woerden, 
Tel: 0348-481997

 

 www.debombardon.net


   

Dé feestwinkelspecialist in Veenendaal voor groot en klein. De leukste kostuums en outfits voor elk feest te koop en te huur. Ook de bijbehorende hoeden, pruiken en andere accessoires kun je er vinden. Daarnaast vind je er heel veel leuke cadeaus die van textiel gemaakt worden.
De Bombardon, Achterkerkstraat 14, 3901 DS Veenendaal 

 www.cadeaushophetatelier.nl


Knusse winkel waar je heel veel cadeautjes kunt vinden. Lieve kraamcadeautjes, cadeautjes voor juffen en meesters, maar ook bijzondere sieraden en sleutelhangers, serviesgoed en kaarten. Leuk adres voor kinderfeestjes en creatieve workshops.
Cadeaushop Het Atelier, Zonnehout 36, 3991 MX Houten 

 www.kopieerservicedeboemerang.nlDe Boemerang is een leuke kleine cadeauwinkel, gespecialiseerd in kaarten. Voor het printen, kopiëren, vouwen en postklaar maken van bijvoorbeeld geboortekaartjes en trouwkaartjes kun je ook bij hen terecht. Lamineer- en/of inbindwerk? Enveloppen vullen? Ze doen het graag voor je.
De Boemerang, Ivor Novellostraat 5, 3543 EE Utrecht

 www.zizo-online.net  
ZiZo is een combinatie van een gezellig lunchcafé met een cadeauwinkel in het centrum van Utrecht. Er zijn allerlei cadeautjes te koop voor diverse gelegenheden. ZiZo is gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten zeep en schrijfwaren. In de lunchroom kun je genieten van de versbereide broodjes, een lekkere salade of soep. De medewerkers van ZiZo verzorgen ook graag de catering op een feest of vergadering.
ZiZo Lunch & Cadeau, Oudegracht 281-283, 3511 PA Utrecht

 www.atelierdeloeff.nlDè winkel voor cadeaukaarsen in allerlei vormen en kleuren. Hier vind je ook een uitgebreid assortiment van originele schalen, spiegels, sierpotten en geschenken van papier-maché. Achterin de winkel is een open werkplaats waar je kunt zien hoe de kaarsen met de hand worden gemaakt. Ook een geweldig adres voor een workshop of kinderfeestje.
Atelier De Loeff, Loeff Berchmakerstraat 12, 3512 TD Utrecht

 www.atelierwalkart.nl
Gezellige winkel met heel veel cadeau-artikelen voor elke gelegenheid en elk seizoen. Allerlei kaarsen worden achterin de werkplaats gemaakt. Ook kunnen kinderen op afspraak hun verjaardag vieren met
een kaarsenworkshop. Ook voor volwassenen worden er workshops gegeven.
Walkart, Slotlaan 24, 3701 GL Zeist 

  www.trondeel.nl.
Prachtige galerie waar kunstwerken die door outsider-art kunstenaars gemaakt worden te bekijken zijn. De kunstwerken zijn te koop, maar ook via de kunstuitleen te huur. Ook is er een galeriewinkel, zijn er workshops voor kinderen en volwassenen en kan de ruimte gehuurd worden.
Kunstgalerie ’t Rondeel, Kokkestraatje 35/39, 3961 BM Wijk bij Duurstede

  www.amstelkade.nl
Een prachtig natuurkampeerterrein, een kinderboerderij en een theehuis ineen. Op een prachtige locatie midden in de natuur, waar van alles te doen is.
Amstelkade, Amstelkade 61, 3648 KA Wilnis

  www.eetatelier.com


Het Eetatelier is een restaurant in Houten waar zoveel mogelijk met biologische en pure ingrediënten uit de streek gekookt wordt. De bediening is altijd vrolijk en het eten superlekker. Voor feesten, openingen of andere gelegenheden, verzorgen ze graag de catering. Ook kan er vergader-/cursusruimte gehuurd worden.
Eetatelier, Het Rond 86, 3995 DM Houten

 www.dehogeweide.net
Voor feesten en partijen, maar ook voor vergaderingen en recepties is het prachtig gelegen Grand Café De Hoge Weide een ideale locatie. Het interieur van de voormalige boerderij is stijlvol en sfeervol. Kom binnen een hapje eten of gezellig lunchen op het terras!
Grand Café De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45, 3544 AL Utrecht 
 

email: werkspecht@reinaerde.nlBinnen de Werkspecht worden diverse activiteiten ondernomen.
Zo is daar bijvoorbeeld "de bakkerij" daar bakken de cliënten samen met begeleiding ambachtelijk brood en banket.
Ook is er een groep waar creatief werk wordt verricht.
Diverse artikelen staan op de webwinkel.
Voor meer informatie en evt. bestellingen kunt u terecht bij:

Spechtenkamp 231, 3607KN Maarssenbroek, 
Tel: 0346-583900

Ook voor grotere bestellingen, kerstpakketten, relatiegeschenken en bedrijfsinformatie kunt u contact met ons opnemen.
relatiegeschenken@reinaerde.nl  

www.reinaerde.nl

Reinaerde is de stichting die alle bovenstaande locaties mogelijk heeft gemaakt. Reinaerde biedt ondersteuning aan mensen met een beperking in de regio Utrecht. Als je zelf wilt werken bij een locatie van Reinaerde of meer weten over de mogelijkheden, vind je op deze website heel veel informatie.
Stichting Reinaerde, Postadres: Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht