0
Winkelwagen
€ 0,00
Relatiegeschenken
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Ben je op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of een leuke activiteit voor jouw team? Vraag het ons. Wij helpen je graag met het vinden van de meest geschikte oplossing voor je bedrijf. Ook voor social return (SROI) of maatschappelijk ondernemen is er van alles mogelijk. De medewerkers van Reinaerde staan voor je klaar!
Contact:  
relatiegeschenken@reinaerde.nl
Marjan van Lexmond:  06 23769928

Cadeau's en relatiegeschenken
Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Medewerkers die bij Reinaerde werken, maken de meest uiteenlopende artikelen; al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo. Van bijzondere kunst(voorwerpen), hout en keramiek tot handgemaakte kaarsen en kwalitatief hoogwaardige textielartikelen, brood en koek. Ook kunnen wij een tuin aanleggen of de catering verzorgen. En wat denk je van een workshop of een teamdag? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. 

Duurzaam kerstpakket
Geef je personeel een duurzaam kerstpakket! Steeds meer bedrijven kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Zo geef je niet alleen je personeel een fijne kerst, maar ook de makers.

Maatwerk
Heb je zelf een goed idee, geef het aan ons door. We kunnen voor jou in opdracht nieuwe artikelen ontwikkelen, een (kerst)pakket samenstellen of activiteiten organiseren voor ieders budget. We kunnen het idee van begin tot eind vormgeven.
Benieuwd naar de beschikbare artikelen? Bekijk dan alvast de webwinkel.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem contact op met:  
relatiegeschenken@reinaerde.nl 
Facebook:  http://www.facebook.com/Reinaerde-Relatiegeschenken-1547754328840801/

 Over ons

Welkom bij Eerlijk Cadeau

Op zoek naar een speciaal cadeau? Of heb je zin om een vriend(in) zomaar te verrassen? In de webwinkel van Reinaerde vind je de leukste cadeautjes. Al onze artikelen zijn gemaakt door mensen met een beperking. Het assortiment is ook in al onze winkels te bekijken. In onze lunchrooms kun je bovendien heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.  

Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel