Foto


Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of een leuke activiteit voor jouw team? Vraag het ons.Wij helpen je graag met het vinden van de meest geschikte oplossing voor je bedrijf. Ook voor social return (SROI) of maatschappelijk ondernemen is er van alles mogelijk. De medewerkers van Reinaerde staan voor je klaar!
Contact:  relatiegeschenken@reinaerde.nl


Cadeau's en relatiegeschenken
Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Medewerkers die bij Reinaerde werken, maken de meest uiteenlopende artikelen; al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo. Van bijzondere kunst(voorwerpen), hout en keramiek tot handgemaakte kaarsen en kwalitatief hoogwaardige textielartikelen, brood en koek. Ook kunnen wij een tuin aanleggen of de catering verzorgen. En wat denk je van een workshop of een teamdag? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Appels plukken in onze boomgaard is bijvoorbeeld een populaire activiteit.

Duurzaam kerstpakket
Geef je personeel een duurzaam kerstpakket! Steeds meer bedrijven kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Zo geef je niet alleen je personeel een fijne kerst, maar ook de makers.

Maatwerk
Heb je zelf een goed idee, geef het aan ons door. We kunnen voor jou in opdracht nieuwe artikelen ontwikkelen, een (kerst)pakket samenstellen of activiteiten organiseren voor ieders budget. We kunnen het idee van begin tot eind vormgeven.
Benieuwd naar de beschikbare artikelen? Bekijk dan alvast de webwinkel.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem contact op met:  relatiegeschenken@reinaerde.nl 

 

Foto