Foto

Wie zijn wij

Op Eerlijkcadeau.nl vind je heel veel mooie artikelen die worden gemaakt door mensen met een beperking. Zij werken in de kunstateliers, werkplaatsen en winkels van zorgorganisatie Reinaerde in de provincie Utrecht. Reinaerde vindt het belangrijk dat iedereen zinvol werk kan doen op zijn/haar eigen niveau. Het mooie resultaat van alle creatieve, ambachtelijke en artistieke inspanningen, ziet u in de webwinkel terug.
Bijzonder is dat de webwinkel ook wordt beheerd en onderhouden door medewerkers van Reinaerde, mensen die werkzaam zijn bij het Reinaerde Digiteam in Woerden. Ook de prachtige foto’s op de site worden door medewerkers van  Reinaerde Digiteam Woerden gemaakt en bewerkt. Het inpakken en verzendklaar maken van de pakketjes wordt gedaan door de medewerkers van het magazijn bij Reinaerde Digiteam Woerden.
We zijn best wel trots dat we met elkaar deze webwinkel runnen en we hopen dat heel veel klanten de weg naar eerlijkcadeau.nl weten te vinden.
Wil je meer informatie over stichting Reinaerde? Kijk dan op www.reinaerde.nl 

Wil je weten waar alle leuke artikelen op onze webwinkel vandaan komen? Kijk dan onder het kopje "onze winkels".
 
Fotografen, ontwerpers, tekstschrijvers en anderen hebben erg hun best gedaan om deze site tot één mooi geheel te maken. Alle rechten van de foto’s en teksten zijn voorbehouden aan Eerlijk cadeau en de door haar ingehuurde professionals. Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Eerlijk cadeau gekopieerd of gewijzigd worden.